8 Aralık 2012 Cumartesi


Gta San Andreas Türkiye Modu
Bilgi
Gta San Andreas sadık oyuncu kitlesi ile bir çok özel yamalara imza atmış bir oyundur. Bu oyunun bu kadar sevilmesinde tesadüfün yer aldığını söyleyemiyoruz. Sosyal hayatta gerçekçiliği ilk kez bu kadar güçlü yakalayan Gta San Andreas’ın sevilmesinde bunun çok büyük rolü var diyebiliriz. Yaş aralığına bakılmaksızın yediden yetmişe oyuncu kitlesi barındıran bu oyun için eğlencenin dozunu bir üst seviyelere çıkarmak isteyen yama yapımcıları kollarını sıvadı.
Gta San Andreas Türkiye yaması olarak isimlendirilen bu devasa yama ile birlikte San Andreas sokaklarına bakınca Türkiye sokaklarından kareler görebilirsiniz. Bu kadar gerçekçi olması bizim bilinç altımızda oluşan oyunu sevme ve oynama isteğini ateşlemiş oldu. Oyunda başta araba yamaları olmak üzere dükkan tabelalarına kadar Türkçe içerik ile donatıldığını görebilirsiniz. Yerli arabaların  yanında yabancı arabalara da yer veren oyun yamasında ilgiyi üzerine çeken tahmin edeceğiniz üzere Türk malı olan Tofaş Şahin, Doğan, Kartal gibi modeller oldu. Oyun içerisinde arenalar da unutulmamış. Üç adet stadyum üç büyüklere dağıtılmış. Oyundaki silahlara gelince onlarda değişmiş ve günümüz modern son teknoloji silahlar ile donatılmış. Oyunda uçan araçlar yamanın en ilginç yanlarını ortaya koyuyor. Örneğin uçakların bazıları uçan daire şekline giydirilmiş ve dünya dışı varlık hissi uyandırılmış.
Sistem Gereksinimleri
1Ghz Pentium III işlemci
256 Mb Ram
8x Speed Dvd-Rom
3.6 GB boş Hdd minimum kurulum için
64 Mb ekran kartı
indir
Gta San Andreas Türkiye Modu İndir (Modern Mod) torrent,Gta San Andreas Türkiye Modu İndir (Modern Mod) gezginler,Gta San Andreas Türkiye Modu İndir (Modern Mod) full tek link,Gta San Andreas Türkiye Modu İndir (Modern Mod) bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates