8 Aralık 2012 Cumartesi


Euro Truck Simulator Otobüs Modu
 Bilgi
Euro Truck Simulator oyunu bir çok güncel oyun modlarına imza atmış bir oyundur. Şimdiye kadar bir çok oyun yaması yapıldı ancak bu kadar zevkli yama yapılmamıştı. Bu otobüs modu yaması ile mantık olarak tur sürme ve nakliyat üzerine kurulmuş senaryoyu değiştirerek otobüste yolcu taşıma olayına taşımıştır. Ülkemizde bulunan otobüs firmalarının birebir aynı isimler ile bu yamada bulabilirsiniz. Oyunda bulunan araçlarda tahmin edebileceğiniz gibi baştan aşağıya tamamen değişmiş durumda.
En başta otobüs firmalarının kullandığı mercedes benz gibi otobüs markaları eklenmiş. Ancak bu ekleme tahminlerimizin çok üzerinde bir kalitede olduğu için sizi de biraz şaşırtabilir. Eklenen otobüs modu içerisindeki araçlar birebir gerçeği ile aynı oranda yapılmış ve otobüslerin içine kadar kopyalanmış. Otobüsü sürerken içerisine girebilir ve aracın ön panelinin aynısı olduğunu görebilirsiniz. Harici olarak teyp gibi aksesuarların değiştirilmiş olduğunu da görebilirsiniz.
Kurulum : Kurulumu çok basit arkadaşlar. Öncelikle indirmiş olduğunuz dosyaları masa üstüne çıkartın. Ardından “.scs” dosyalarını kopyalayın ve belgelerimin içerisinde bulunan Euro Truck Simulator’a girip MOD klasörüne atın. İşlem bu kadar.
indir
Euro Truck Simulator Otobüs Modu İndir torrent,Euro Truck Simulator Otobüs Modu İndir gezginler,Euro Truck Simulator Otobüs Modu İndir full tek link,Euro Truck Simulator Otobüs Modu İndir bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates