9 Aralık 2012 Pazar


Homefront
Bilgi
Homefront sağlam senaryolar üzerine kurulu hikayesiyle savaşın kapılarını aralıyor. Adım adım gelişen olaylara, siyasi gerginliklere ve Nükleer silah denemelerine karşı hazırlıklı olan Amerika ne kadar uğraşsa da Kore Hükumetinin savaşa olan isteğine engel olamıyor. İran ve Sudi Arabistan devletleri arasında çıkan petrol savaşlarının sonucu olarak bir petrol varili 20 dolar fiyatına kadar yükselir.
Bunun ardından Rusya devleti ise Avrupa’ya petrol satmayı durdurur ve kriz baş gösterir. Amerika’da ekonomik olarak kiriz yüzünden sıkı yönetim ilan edilir. Bu sırada Kore teker teker planındaki adımları uygulamaya başlayarak Japonya hükumetini devirir ve kuklası gibi kullanmaya başlar. Yıl 2025′i gösterdiğinde ise  Termonükleer bir cihaz, yeni fırlatılmış bir Kore uydusundan Amerika üzerine atılır ve Kansas şehrinin 300 mil üstünde patlatılarak Amerika’yı bir EMP dalgasına maruz bırakır. Ülkenin bir çok yerleşim biriminde oluşan bu dalga sonucu hiç bir elektronik cihaz çalışmaz ve güç şebekeleri enerjilerini tamam ile yitirir.
Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista veya Windows 7
İşlemci: Intel Pentium Core 2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon X2 2.8GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 256MB bellekli Shader Model 3.0 ekran kartı, NVIDIA GeForce 7900GS veya ATI Radeon 1900XT
Sabit Disk: 10 GB boş Sabit Disk alanı
indir
Homefront İndir (Full/PC) torrent,Homefront İndir (Full/PC) gezginler,Homefront İndir (Full/PC) full tek link,Homefront İndir (Full/PC) bedava crack


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates