29 Aralık 2012 Cumartesi

Crazy Taxi 3
Bilgi
Dünyanın en çılgın taksi oyununun yeni sürümü ile çok eğleneceksiniz. Crazy Taxi 3 yine bomba gibi geldi. Eski oyunları çok beğenilmiş ve bu yeni oyun ile bir çok yeni özellik eklenmiş. Bütün yollar baştan yaratılmış ve oyun gerçekçiliği için ellerinden geleni yapmışlar. Bütün şoförler yenileri ile değiştirilmiş ve ek olarak bayan bir şoför eklenmiş. Fena sürmediği de söylenebilir.
Bu versiyonda yine taksi şoförü gibi oyunu oynuyorsunuz. Tabi bunu biraz çılgınca yapıyorsunuz. Taksi arabanıza eklenen özellikler ile zıplayıp diğer arabaların önünden uçuyorsunuz. Genellikle müşterileri zamanında ulaştırıyorsunuz. İşinizi zorlayacak bazı müşteri tipleri eklenmiş. Örneğin beş adet sporcu arabanıza biner ve ayrı ayrı noktalara gitmek isterler. Gerisi sizin sürüşünüze bağlı bir olay. Bunun karşılığında bonus olarak sizlere para verecek ve tecrübe puanınızı büyük bir seviyede yükseltecektir. Gözardı edilmemesi gereken bir nota da yeni eklenen Crazy X menüsü ile arabanızla akrobasi gösterileri yapacaksınız.
indir
 
 
Crazy Taxi 3 Tek Link İndir torrent,Crazy Taxi 3 Tek Link İndir gezginler,Crazy Taxi 3 Tek Link İndir full tek link,Crazy Taxi 3 Tek Link İndir bedava crack
 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates