29 Aralık 2012 Cumartesi

ESET NOD32 Antivirus 4.0.474
Bilgi
En yeni virüs koruması deneyimini Eset ile yaşayın. Yüksek derecede güvenlik yazılımı olan Eset Anti Virüs programını Sınırsız Lisanslı olarak indirin. Bilgisayarınızın her alanında korumayı üst düzeye çıkartın. Her geçen gün artmakta olan zararlı yazılımlara karşı son derece titiz bir koruma sağlamak zorundasınız. İnternet sitelerindeki veya online oyunlar için oluşturduğunuz hesap şifrelerinizi korumak için Eset anti virüs programını kullanabilirsiniz.
Bilgisayarınızdaki zararlı yazılımlara ve web sitelerindeki zarar verici içeriklere karşı koruma sağlayarak güvenlik önlemlerinizi üst düzeye çıkarabilirsiniz. Sınırsız lisan sürümü ile Türkçe kontrol panelinden anında güncelleme yapabilirsiniz. Türkçe olmasının avantajları da saymakla bitmiyor. İstediğiniz anda ayarları ve ya karantinaya alınmış dosyaları yönetebilirsiniz. Bununla beraber dilediğiniz zaman korumayı iptal edip bu şekilde devam edebilirsiniz. Bu özellikle bilgisayar oyunları indirirken oluşan bağlantı sorunlarını çözecektir. En önemlisi ise Crack dosyalarını zararlı yazılım olarak gören virüs programlarından bir an bile olsa rahata ereceksiniz.
Düşük sistem kullanımı ile vasat bilgisayarlarda bile kullanabilirsiniz. Ram kullanımı düşük ve işlemciyi yormayacak şekilde optimize edilmiştir. Bu şekilde sistem başlarken ve kapanırken zaman almaktan kendini alıkoyabilir. İnce arşiv dosyalarını titizlikle tasnif ederek  verileri bir mektup gibi ayrıştırır.
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (530x411px)
ESET NOD32 Antivirus 4.0.474 Türkçe
indir32bit için;
http://turbobit.net/lty39mdoblfi/es40474.32bit.tr.hi.rar.html
64bit için;
http://turbobit.net/riu6n9abrfvw/es40474.64bit.tr.hi.rar.html



 ESET NOD32 Antivirus 4.0.474 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) torrent,ESET NOD32 Antivirus 4.0.474 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) gezginler,ESET NOD32 Antivirus 4.0.474 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) full tek link,ESET NOD32 Antivirus 4.0.474 İndir (Türkçe Sınırsız Lisans) bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates