29 Aralık 2012 Cumartesi

Life For Speed İndir
Bilgi
Live For Speed oyunu araba yarışı kategorisinde bir oyun olarak sizlerle buluşturuyoruz. Live For Speed oyunu adından da anlaşılabileceği gibi, hız tutkunları için geliştirilmiş profesyonel grafikleri ile güçlü altyapısı olan bir araba yarışı oyunudur. Asıl olarak amaç pistlerdeki yani yol yamaların da ki yarışları kazanarak birinci olmak. Biz bu oyuna biraz destek vererek daha eğlenceli yapalım dedik.
Sizlerin seveceği ve hiçte tanıdık olmayan bir araba yaması yaptık. Bu araba yaması Şahin yamasıdır. Şahin araba yaması olarak kullansak da gerçekte olan Modifiyeli bir Şahin Yamasıdır. Oyunu içerisinde yaması ile indirip kuruyor ve bu şekilde oynuyorsunuz. Yani bu oyun sadece bir yama olarak değil başlı başına Live For Speed Full sürüm olarak sizlere sunuluyor.  Oyunu indirmesi kurması kolay sizlere içeriğindeki yapabileceğiniz bazı özelliklerden bahsedelim. İlk olarak arabanıza kendi zevkinize göre geliştirme uygulayıp istediğiniz modifiye şekillerini verebilirsiniz. Daha sonra kontroller, görünüm, bakış açısı, vites kutusu gibi eklemeleri de yönetebiliyorsunuz.
indir
 
 
 Live For Speed Şahin Yaması İndir (LFS) torrent,Live For Speed Şahin Yaması İndir (LFS) gezginler,Live For Speed Şahin Yaması İndir (LFS) full tek link,Live For Speed Şahin Yaması İndir (LFS) bedava crack

1 yorum:

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates