29 Aralık 2012 Cumartesi

Bilgi
Internet Download Manager dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.
Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor.
Opera, Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.
Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım.
Yazılımın Genel Özellikleri:
# Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
# Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
# Hızlı inirme (üretici, Internet Download Manager’in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
# İndirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
# İndirme zamanını belirleme
# Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
# Özelleştirilebilir arayüz
# Hızlı güncelleme
# Sürükle-Bırak desteği
# İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
# ZIP önizleme
# FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
# Olaylarda ses çıkartabilme
# Komut dizisi kullanabilme
Bu Sürümün Yenilikleri:
# Opera ile videolar yakalanabiliyor
# Google chrome desteği gelmiş
# Bir çok hata düzelmesi yapılmış


 İnternet Download Manager v6.07 Build 15 Türkçe Full torrent,İnternet Download Manager v6.07 Build 15 Türkçe Full gezginler,İnternet Download Manager v6.07 Build 15 Türkçe Full full tek link,İnternet Download Manager v6.07 Build 15 Türkçe Full bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates