29 Aralık 2012 Cumartesi

Land of the Dead
Bilgi
Zombi oyunu arayanlar için mükemmel bir oyun. Land of the Dead kendi dalında oldukça başarılı bir zombi oyunudur. Oyunu indirdikten sonra açın ve şehirde bulunan zombileri öldürmeye başlayın. Oldukça korkunç sahneleriyle gerçekçi bir deneyim yaşayın. Üstünüze gelen zombileri öldüremez isen seni yakalar ve afiyetle yerler. Önce bacaklarını etlerini canlı canlı lokma alarak yerler. İşte u yaratıklara karşı sen savaşacaksın.
Şehirde senden başka bir insan olmadığı için bu işte tek başınasın. Oyuna ilk olarak tanıtım tadında bir video ile giriş yapıyorsun. Korkutmak için yapıldığı açık bir şekilde hissediliyor. Ancak pek işe yaradığı söylenemez. Zombi yaratıklar ile korku fikri, bu ilk videoda başarısız olmuş. Bunun ardından bir menü sizi karşılıyor. Hoş ve sade şekli ile güzel bir hava katıyor. Grafik ve kontrol ayarlarını zevkimize göre yapıyoruz. Land of the Dead oyunu temel olarak kullanışlı bir arayüz sunuyor. Yani hiç bir ayarı değiştirmeye neredeyse gerek yok.
Zombi dolu bir dünyanın içinde kalmanın bazı can sıkıcı noktaları da var. Eğer bir insan bozması zombinin eline düşerseniz yüzünüze kan kusabiliyor. Grafik etkisinin yüksek olması bu durumu iğrenç duruma getiriyor. Aynı anda başka bir zombi de size balta ile vurmaya hazırlanıyor. Eğer şansınız var ise son bir hamleyle kaçabilirsiniz. Ancak çoğu zaman o balta kafanıza girerek önce derinizden başlayarak ikiye ayırır. Ardından kafa tasınızı an itibariyle kırar ve balta beyninize dayanır. Devamında beyniniz ikiye ayrılarak kafanızın tamamı ile ikiye ayrılmasını hissedersiniz.
indir 


 Zombi Oyunu İndir – Land of the Dead torrent,Zombi Oyunu İndir – Land of the Dead gezginler,Zombi Oyunu İndir – Land of the Dead full tek link,Zombi Oyunu İndir – Land of the Dead bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates