29 Aralık 2012 Cumartesi

Need For Speed Most Wanted
Bilgi
Need For Speed Most Wanted EA Games tarafından 2005 yılında piyasaya sürülen araba yarışı oyunudur.Need For Speed Most Wanted ve Most Wanted Black Edition olarak iki çeşit sürüm çıkmıştır. Bundan önceki NFS oyunlarına bakarsak bu oyun daha bol aksiyonlu ve cadde yarışları ve driftleri ön planda görebiliyoruz. Bilgisayar başında nasıl zamanın geçtiğini anlayamayacaksınız. Oyuna ek olarak da verdiğimiz dosyanın içinde Türkçe yaması ve araba yamaları bulunmaktadır istediğiniz taktirde onları da yükleyebilme şansınız vardır. Oyun Ripli olup sıkıştırılmıştır.
Bu oyunda polisler gerçekten en ön plandadır. Amansız bir kovalamaca içine düşüyoruz Hızlı ve Öfkeli serisini izlediyseniz eğer ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Gerçek hayatta hız yapacağımıza oyunlarda hız yapmak daha sağlıklı ve tutarlı olur. Yarışlar kazandıkça yeni arabalar açılacak istediğiniz araca modifiye yapabileceksiniz. Sizin için bu oyunu tek link ve full olarak paylaşıyoruz. Aşağıdaki verdiğimiz alternatiflerden download edebilirsiniz. Tamindir’i takip etmeye devam edin tek link oyun paylaşımlarımız sürecek iyi eğlenceler dileriz.
Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP or 2000
İşlemci: 1.4 GHz veya daha hızlı
RAM: 256 MB veya daha fazlası
Sabit Disk: 3 GB veya daha fazla disk alanı
Video: DirectX 9.0c uyumlu
Ses: DirectX 9.0c uyumlu
Girişler: Klavye,fare, veya USB Direksiyon/Gamepad
indirhttp://turbobit.net/2348ahr0xcr4/mw-rip.netindir.gen.tr.rar.html
 Need For Speed Most Wanted (Türkçe) Tek Link İndir torrent,Need For Speed Most Wanted (Türkçe) Tek Link İndir gezginler,Need For Speed Most Wanted (Türkçe) Tek Link İndir full tek link,Need For Speed Most Wanted (Türkçe) Tek Link İndir bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates