8 Aralık 2012 Cumartesi


Prototype 2 İndir
Bilgi
Kan,Yıkım,Vahşet bu 3 kelimeyi duyduğunuzda oyun severlerin aklına gelebilecek en iyi oyundur Prototype  Hafızalara kazınmış oyunun 2.si Neler yapabilir acaba ? hep beraber inceleyelim.
Karakterimiz Değişti.
İlk oyundaki Karakterimiz Alex Mercer (hayranıyımdır) gitti James Heller bu sefer başrolde Radical Entertainment şirketinin neden böyle büyük bir değişiklik yaptığı oyunun duyurulduğu zaman akılları epey kurcalamıştı Prototype 2 de bu sefer Baş kahramanımız Alex i kontrol etmiyoruz ona karşı savaşıyoruz .Bizi yaratan birini yok etmek kolay olmasa gerek ! Oyun intikam serüveni gibi görünse de öyle değil. Düzey atladıkça senaryo daha karışık bir hal almaya başlıyor ki buda Prototype 2 nin sadece herşeyi yok et Türü oyunlardan ayıran bir özelliği  James Heller, ailesi Alex Mercer tarafından öldürülen bir asker dolayısıyla karakterimizin öfkesi Alex’den  daha fazla daha yok etme isteği barındırıyor.Oyun ilerledikçe yeni özellikleri topladıkça çok daha keyifli bir hal almış.


Yeni Özelliklerimizi ise şöyle inceleyelim !
Skill: Oyunda kullanabildiğimiz tüfekler, silahlar, roket atarlar ve dahası. Bunları daha etkili ve iyi kullanabilmek için de ayrıca özellikler kazanabiliyoruz.
Mutation:Heller’ın ofensif ve defansif alanlarda olan gelişimiyle ilgili bu kategori, çeşitli özellikler barındırıyor. Örneğin Melee Expert mutasyonu, size yakın dövüşlerinizde ekstra uzaklık sağlıyor. Savaş sırasında size kolaylık yaratıyor.
Evolution,Abilities,Power gibi özelliklerimizde mevcut oynayıp görmenizi tavsiye ediyoruz.
Kontrol Herşeydir.
Prototype 2 de 1.oyundakin’den  çok daha fazla kan ve yıkım yaptığımızı göze çarpıyor rahat bir şekilde karakterimizi kontrol edip şehirde ortalığı birbirine katıyoruz düşman ne kadar kalabalık gelirse gelsin kontrol konusunda zorluk çekmiyeceğinize eminim Prototype 2 geliştiricileri bu işin üstüne çok düşmüş anlaşılan
Grafikler de ne yaptı ?
Oyunda 1.oyuna göre çok daha kaliteli grafikler olduğu şüphesiz patlamanın ve yıkımın çok bol olduğu bir oyunda grafikleri bu kadar güzel bir şekilde yansıtılması olağan üstü fakat Radical Entertainment yapay zeka konusunda kendini daha çok geliştirmesi gerekli bazen yanınızda durduğunuz taktirde düşmanlarınızı size saldırmaya biliyor bu durum aslında oyunlar için iyi bir özellik olmuş çok rahat bölüm geçmenizi sağlamış :)
Her ne kadar grafikleri bu kadar övsekte göze çarpan eksikliler yok değil..
Son Bölüm
Prototype 2 her yönüyle etkileyici bir oyun olmuş oyunda atmosfer çok iyi yansıtılmış ayrıca oyun müzikleri konusunda da yapım güzel bir yere sahip.bol aksiyon ve oyun kontrollerinin bu kadar rahat olması da oyuna + puan getiriyor Heller seveceğiniz bir karakter  kendinizi süper kahraman gibi hissetmenize olanak veriyor.13 saatlik oynanış süresiyle Prototype 2, ilk oyunun hayranlarını memnun edebilecek bir seviyede. Eğer siz de bir Prototype severseniz, bu oyunu kaçırmamalısınız..
Prototype 2 Oyun İncelemesi torrent,Prototype 2 Oyun İncelemesi gezginler,Prototype 2 Oyun İncelemesi full tek link,Prototype 2 Oyun İncelemesi bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates