16 Kasım 2012 Cuma

1.Yol

AtMadalyonu Ticareti 

Eğer Elinizde 500.000 Civarı Yang Varsa Çekinmeden Yatırım Yapabileceğiniz Bir Ticaret.Hele Yeni Serverlerde İseniz Mükemmel Bir Ticaret Yönü'Dür. 

100'k Alıp 150-200-250 K Sata Bilirsiniz. Sizin Serverinizde Madalyon Değerlidir . 
Ona Göre Satarsınız. Burada Amacımız Kar Yapmak Cok Acil Satanlar Oluyor Değerinin Altına Satmaya Çalışan Felan. Siz Öyle Birşey Yakar iseniz Hemen Alınız.

Bende Para Yok Diyenler ; Madalyon Düşürün Sizde Dostlarım Fakat Yanınızda Sizden Düşük 10-20 Level Birini Götürün Şansınız %40 ise %50 - %60 Olur.

2. Yol
Hımm En Sevdiğim Para Kasma Yöntemi TİCARET !
Bu Biraz Emek İstiyen Bir Yol Ama İşin Sonunda Paranızın 5 Mislini Yapa Bilirsiniz. Bunun İçin Yeterli Bir Bütçeniz Olması Gerek 100m Bile Var ise Yeterli Bu 100m 1 Haftada Belki 500m Belkide 1.000.000.000 (1T) Yapa Bilirsiniz.

Fakat Serverin İtem Fiyatlarını Ezberlemeniz Lazım. Örnek Verir isek 

+9 Çelik +4 Taşlı 50m Satıyor Adamın Teki ( Acil Satım YapıyoR.) 50m ALın Gerçek Fiyatına Satın. Böyle Böyle Kar Yaparsınız. 

Yok Satamıyorum Diye Olayın Peşini Bırakmayın 1Haftanın Sonunda Göreceksiniz Ki Vay A*k Gerçekden İş Varmış Bu Ticaret Yolunda 


3. Yol 


Metin Taşı ! 

Bu Yoluda Seviyorum Metin Peşinde Koşturmak Felan Hoşuma Gidiyor 

1Haftada Bu Yöntemle Zengin Ola Bilirsiniz Nasılmı ? 

Abi Şimdi 30 Levelsin Gidecen 2. Koy Ne Bulduysan Kescen İçinden Beceri Kitabı  Taşlar  Hp Li İtemler  Dolunay Felan Her Bişi Düşer Dostum..

1 Hafta Topla Dostum Sonra Cumartesi veya Pazar Günü Koy Pazara Afk Mı Olacan Dershaneyemi Gidecen Nereye Gideceksen Git Fakat Cixcocuq97 Paylaşmış Olduğu Pazar Botuna Koy İşe Yarıyor. Afk Olacak İseniz.

Geldiğinizde Göreceksiniz Ki Gerçekten İş Varmış Bu Metin Kesme Yolunda. Levelinizden Büyük Metinler Keser İseniz Paranız Okadar Artar.

4. Yol 

Basma İtemleri

Bundada Para Var Dostlarım. Gidiyon Bakıyorsun Hangi +Basma İtemi Daha Hızlı Daha Çabuk Satılıyor İse Gidecen Ondan Düşürecen Şıpp Diye Satmayın 50 Tane +lı Hatıra Düşürdün Diyelim . 10 Tanesini Bi Deponda Sakla. Sakla Samanı Gelir Zamanı.

Nedenmi Saklıyayım ? 

Abi Şimdi Satcan 40 Tane Hatırayı Adamlar Dicek Daha Yokmu Sende Yok Dicen Kalmadı  Adamlar Satan Birini Bulamıyınca Ne Yapcaklar Fiyatını Yüksekden Alıcaklar Veya O adam Almasa Bile Başkası Yazacak. Sizde Şlapp Diye Satıcaksınız 


Bu Yoldada İş Var . 

5.Yol [Yeni]

İtem Düşürüp SatmaHiç Parası Olmayanlar İçin

Abi Elinde Silahcıda Satılan İtemden +4 Olsa Bile Yeterli . Bu Yolun Amacı Gidecen 2.Köye Yabani Okcuların Oraya . Orada Kescen Kescen

Kescen Kescen Bi Bakıcan Dolunay Kılıncı Bunu Gidecen Satacan İlk.
Daha Sonra Çarına Mavi İksir  Kırmızı İksir Doldurup Bota Bırkacan Yabani Okcularda Veya 
Vadide Mistiklerde (Kırmızı Demir Pala Düşüyor.) Bıraktın Bota Gidecen Dershaneye  Okuluna veya Dışarıya . Akşam Gelince Birde Ne Göresin Çarda Olmuş 10-20 Tane Dolunay Kılıncı Gidip Hemen Satmıcan Tabiki. Hafta Sonuna Kadar Toplucan Dolunay Kılıncı veya Kırmızı Demir Pala'yı. Oldu Cumartesi veya Pazar Günü. Koyacan Pazara İtemleri. Tabi Bilgisiyar Başında Durup Beklersen Sabırsızlıkla Canın Sıkılacak. Beklememen Lazım Çünkü Zaman İstiyen Bi İş Gidecen Dışarıya Dolaşmaya. Tabi Bu Arada Cixcocuq97 Paylaşmış Olduğu ShopBot'a Koy. (A-F-K) Olacağın İçin . Zaten Yabani Okculardan Hp'li İtem Felanda Düşüyor veya Mistiklerden 
( Mistiklerin HP'li İtem Düşme Oranı Daha Yüksek ) Koyacan itemleri Satıcan Eğer Kendini Şanslı Hissediyorsan Dolunayı +6 Bas Daha iyi Paraya Satarsın. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates