10 Kasım 2012 Cumartesi


Medal of Honor: Warfighter
Medal of Honor her ne kadar Call of Duty gibi popüler olmasa da geçmişini oldukça sağlam temellere dayandıran ve 1999 yılından itibaren serilere bağlayarak günümüze kadar getiren nefes kesici bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Medal of Honor oyunu 2010 yılında çıkarttığı oyunuyla modern savaşa da el attığını göstermiş ve sadık oyuncu kitlesi tarafından oldukça büyük beğeni toplamıştı. Oyun severler tarafından oldukça ilgiyi Medal of Honor: Warfighter serisinde de devam ettirmenin peşinde. Oyun 2012 yılının son çeyreğinde nihayet çıktı ve uzun bir süredir bu anı bekleyen oyunculara sonbahar müjdesi oldu.
 Medal of Honor: Warfighter modern savaşı kaldığı yerden devam ettiriyor. Son oyunda Afganistan da ki operasyon sonrası ekip askerlerinin biraz hareketlilik olabilir konuşmasıyla oyun bitiyordu. Bu yeni seri ile tam olarak buradan devam ediyoruz. Ayrıca oyunda yeniliklerin ardı arkası da kesilmemiş. Bu yeni oyunda sadece Abd askeri olmakla kalmayacak içinde İngiltere, Polonya, Avustralya, Kanada, Almanya, Norveç, Rusya, Güney Kore, İsveç ve Amerika’nın bulunduğu 10 ülkenin askeri kuvvetlerini yönetebileceksiniz.
EA Games yenilikleri bu kadarla sınırlandırmanın hoş olmayacağını düşünmüş ki asıl bombayı da patlatmış. Yeni grafik motoru. Battlefield 3 ile oldukça beğeni toplamış olan Frosbite 2.0 sürümlü grafik motoru EA Games’in bir çok oyunu dahil Medal of Honor: Warfighter serisinde de kullanılmaya başlandı.
Sistem Gereksinimleri
Medal of Honor: Warfighter Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista/7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / Athlon X2 2.7GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia 8800 GTS 512 MB VRAM or better / ATI Radeon 3870 512 MB VRAM
HDD: 20 GB boş disk alanı
indir
Linkler için sağdaki butona tıklayınTümünü SeçGizle
Medal of Honor: Warfighter İndir (Full/Pc) torrent,Medal of Honor: Warfighter İndir (Full/Pc) gezginler,Medal of Honor: Warfighter İndir (Full/Pc) full tek link,Medal of Honor: Warfighter İndir (Full/Pc) bedava crack

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates