26 Ekim 2012 Cuma




Jdownloader bütün işletim sistemleri ile uyumlu olan insanlara bedava olarak sunulmuş idm benzeri bir dosya indirme yöneticisidir. Letitbit.net,Rapidshare.com,Uploadead.to gibi filehostlardan yapacağınız indirmelerde premium üyeliğiniz varsa programa ekliyorsunuz. Program tıkladığınız dosya linkini otomatik olarak algılıyor ve isterseniz dosyaları sırası ile indirebiliyor. Sadece Premium üyeler değil ücretsiz olarak indirmek isteyenlerde indirebiliyor. Programın bir güzel yanı ise bizlere türkçe dil desteği sunmasıdır. Programın diğer bir güzel yönü ise rarlanmış ve ziplenmiş durumdaki dosyaları indirdiğinde siz bir şey yapmadan otomatik olarak arşivi çıkartma işlemini gerçekleştiriyor.

Son sürümü ile hataları gidermiş bir jdownloader var karşımızda ve bir not daha bu ücretsiz yazılım java desteği ile çalışıyor yani bilgisayarınızda java kurulu değilse program çalışmayacaktır. Sadece dosya indirme siteleri olarak düşünmeyin örneğin youtube de izlediğiniz bir videoyu jdownloader ile kolayca indirebilirsiniz. Vimeo, clipfish video ve Mp3 indirme de cabası. Program captcha algılama sistemine de sahipdir.
Sürüm : JDownloader v0.9.582 Türkçe

İlgili Aramalar : JDownloader İndir (Türkçe) torrent,JDownloader İndir (Türkçe) gezginler,JDownloader İndir (Türkçe) full tek link,JDownloader İndir (Türkçe) bedava crack



1 yorum:

 

Gezginler - Full tek Link İndir Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates